محل تبلیغات شما

ارزش غذایی زعفران

ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری زعفران به شرح زیر است :

کربوهیدرات 1.37 گرم

چربی 0.12 گرم

پروتئین 0.24 گرم

ویتامین C 1.7 میلی گرم

ویتامین B9 .002 ug

ویتامین B6 0.02 میلی گرم

ویتامین B3 0.03 میلی گرم

ویتامین B2 0.01 میلی گرم

آهن 0.23 میلی گرم

منگنز 0.6 میلی گرم

بیش از 150 ترکیب مختلف در زعفران موجود است که مهم ترین آنها کلروکین ، پیکروکروسین و سافرانال است .طعم و بوی خاص زعفران مربوط به این مواد تشکیل دهد.


تلگرام نیوز میلی ,گرمویتامین ,زعفران ,غذایی ,میلی گرمویتامین ,ارزش غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
تخفیف دونی GEM EMPIRE انجام پروژ های اندروید معرفی کالا فروشگاهی "آموزش تجویدی قرآن کریم" جواب بازی portakhfif