ارزش غذایی زعفران

ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری زعفران به شرح زیر است :

کربوهیدرات 1.37 گرم

چربی 0.12 گرم

پروتئین 0.24 گرم

ویتامین C 1.7 میلی گرم

ویتامین B9 .002 ug

ویتامین B6 0.02 میلی گرم

ویتامین B3 0.03 میلی گرم

ویتامین B2 0.01 میلی گرم

آهن 0.23 میلی گرم

منگنز 0.6 میلی گرم

بیش از 150 ترکیب مختلف در زعفران موجود است که مهم ترین آنها کلروکین ، پیکروکروسین و سافرانال است .طعم و بوی خاص زعفران مربوط به این مواد تشکیل دهد.


تلگرام نیوز میلی ,گرمویتامین ,زعفران ,غذایی ,میلی گرمویتامین ,ارزش غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرکز مشاوره ایران تحصیل قم درس کمدی مووی دانلودستان چاپ روی اجسام زندگی کالای ارزان miss-pari رایدو